Eerstejaarsweekend VvTP

Ian van den Heuvel

Hoi,
Ik ben Ian, ik ben 19 of 20 jaar oud, afhankelijk van wanneer je dit leest en ben aankomend vierdejaars TN’er.
Ik zal dit op het EJW samen met Vebe de spellen gaan organiseren, dus als je die niks vindt kan je bij haar zijn. Daarnaast zal ik ook wat plaatjes gaan draaien op de feesten dus voor verzoeknummers kan je wel bij mij zijn.
Dan iets over mezelf, ik zit bij Punch waar ik bijna wekelijks volleybal en bier drink. Natuurlijk ben ik ook regelmatig in het TPKV te vinden in de buurt van een biertje. Ook ben ik wel eens te vinden in de gym van X, met natuurlijk maar een keer in de maand legday (in een goeie maand). Desondanks is mijn favoriete spier om te trainen mijn lever, waarbij ik soms net iets te vaak tot failure ga, voor een goed feest of festival ben ik dus zeker te spreken. Maar soms een avondje voor de buis hangen vind ik ook zeker niet erg, meestal met wat voetbal, formule 1 of een serie aan.
Hopelijk tot op het EJW!