Eerstejaarsweekend VvTP

Marie den Heijer

Hoi lieve lieve sjaarschjes, ik ben Marie en dit jaar ben ik de secretaris van de Eweco. Dat betekent dat ik met jullie contact hou. Als jullie vragen hebben, ben ik degene die jullie kunnen appen of mailen!
Het is voor mij inmiddels 2 jaar geleden dat ik naar mijn eerstejaarsweekend ging! Inmiddels ben ik dus tweedejaars en ga ik nog altijd naar colleges met iedereen die ik op eerstejaarsweekend heb ontmoet.
Verder kan je mij mogelijk zien langs roeien als je ergens langs de Schie wandelt of kan je me tegenkomen als je aan het borrelen bent in het prachtige café van de faculteit: TPKV!
Kom vooral op het eerstejaarsweekend lekker met me lullen:)

Ik heb er super veel zin in en hoop ik jullie daar allemaal te leren kennen!
Tot dan lieve sjaarsjess!
Groetjes Marie<3